Elvek

Újabb kételyek éledtek benne hála ennek az új csodálatos kormány intézkedésnek. Egyszerűen dúl bennem a vita.

Egyrész ott van az elvem miszerint ezek az óltások semmit sem garantálnak, arról nem is beszélve, hogy épp úgy megbetegedhetnék utána is mint most. Arról nem is beszélve, hogy semmit sem tudunk a későbbi szövődményekről. Nem tudjuk hogyan is hat majd a szervezetünkre, így pl én, aki még fiatal vagyok, de a munkanélküliség miatt is csúszik a gyerekvállalás, ez talán csak még inkább megnehezítené a dolgot. Talán az is megeshet, hogy ez miatt lenne baja a babámnak is. Nem tudni.

Itt van viszont az, hogy le kell mondanom arról, amit viszont szeretek. A nyaralásról, a vele együtt járó túrázásról, kikapcsolódásról, amit minden évben annyira várok, és szeretek, mert teljesen kikapcsol és feltölt.

Butaságoknak hangozhatnak ezek a dolgok jól tudom. Nem értem ezeket az intézkedéseket se. Miért különböztetik meg így az embereket?! Mi értelme van? Attól, hogy azok, akik felvették az oltást szabadon járkálhatnak semmi sem fog változni és ugyan úgy nagy az esélye a vírus tovább terjedésének. Akkor meg?!  Nem egy olyan emberrel találkoztam, aki azt mesélte, hogy az ő hozzá tartozója nagyon rosszul lett az oltás után és még csak nem is az úgy mond rossz fajta vakcinát kapta meg. Olyanok is vannak a kórházakban, akik szintén a vakcina miatt fekszenek az ágyban lélegeztetőre kötve!

Brutális megkülönböztetés úgy, hogy közben az egyszerű embereket, családtagokat fordítanak egymással szemben csak mert nem egyezik a véleményük. Sokan tudják magukról, hogy allergiások jó néhány dologra. Ez lehet gyógyszer, bármilyen kozmetikum, vagy teljesen természetes anyag.  Épp ezért tartanak attól, hogy felvegyék az oltást.

Félre értést elkerülve, nem vagyok az oltások ellen, de egy ennyire bizonytalan dolog mellett nehezen tudok kiállni, és nehezen tudok benne megbízni.

Nem szeretnék vitát szítani se természetesen. Csak nem értem miért kellene feladnom az elveimet ahhoz, hogy eltudjak menni kikapcsolódni, hogy jól tudjam érezni magam?! Miért vagyok kevesebb, miért vagyok úgy mond felelőtlenebb, veszélyesebb, mint az oltott emberek?! Hisz gondoljuk végig, és aki nem vagyok beoltva, és érzem beteg vagyok otthon maradok és nem megyek sehova míg azok, akik oltva vannak és ne adj isten semmi tünettel pozitívak szabadon járnak kelnek és fertőznek. Azokat is, akik oltva vannak.

Túl sok a kérdés, és oly kevés az igazán őszinte és igaz válasz. Ahogy kevés az olyan ember is ahogy sajnos a közösségi oldalakon látom, akik köpködés és szitkozódás nélkül képesek normális stílusban ezt a dolgot megbeszélni.

Remélem minél hamarabb visszatérünk a régi életünkhöz amikor bármikor, bárhova, bárki leülhetett meginni egy jó kávét.

Losing Hope & Recovery Services in Perth - Brain Wellness Spa

Ajánló
Kommentek
  1. Én