Történések

Sok minden történ azt utóbbi egy két hónapban. Voltak benne jó és rossz dolgok is. Igazából elég sok minden, de még is semmi az, ami történt.

Ilyen például az a, dolog, aminek nagyon örülök, hogy megtörtént, még pedig az, hogy belépet az életembe a párom. Vele/velünk most a változás az, hogy kb már együtt lakunk. Szinte minden időmet itt töltöm, innen megyek dolgozni, és ide is jövök vissza. Legutóbb, elsején mentem haza csak, de akkor is már második jöttem is vissza. Szeretek vele lenni. Egyszerűen képes a legnagyobb feszültségérzetemből is kihozni és megnyugtatni. Bátorít, segít helyese látni a dolgokat, és támogat abban, ha valami elképzelésem van a jövőmmel kapcsolatban. Persze arról nem is beszélve, hogy közös jövőt tervez velem, ami, igazából el se tudom mondani mennyi jól esik, és milyen jó és megnyugtató érzés ez számomra.

Nem régiben a szüleimet is megismerte. Mamám küldött be nekem kocsonyát, és felajánlotta, hogy ha már úgy is itt lesznek a lakás előtt akkor miért nem jönnek már fel és akkor be is mutatkozna nekik. Teljesen elvarázsolta őket. Nagyon szimpatikusnak találták és nagyon kedvelik őt, amitől szintén nagy boldogság telített el. Most pedig a közeljövőben rajtam a sor, hogy megismerjem az ő családját. Amitől hát nem kicsit izgulok, remélem, hogy én is szimpatikus leszek nekik és elfogadnak majd.

Aminek viszont annyira nem örülök az-az, hogy megint csak ellettem rakva egy másik helyre, és megint nagyon sok és leterhelő a munka. Mondjuk van benne egy kicsi jó is még pedig az, hogy nagyon rendesek és segítőkészek. Na meg ez az egész vírus mizéria se teszi valami könnyűvé. Terjengenek olyan hírek is, hogy talán csak akkor lehet egészségügyben dolgozni, ha felveszed az óltást de én nem szeretném annyi sok kérdés és kétely van még körülötte.

Hát lényegében ennyi. Vannak jók és vannak rosszak is. Minden rendbe jön majd egyszer és újra nyugodtt, de még is mozgalmas és élet vidámak lesznek a mindennapok, és ezt már nagyon várom. Remélem a boldogság marad meg sokáig, és a szerelem, amit érzek most.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én