Szerelem..

Eleinte mint minden átlagos lány én is hittem abban, hogy a szerelem olyan mint a regényekben. Megtalálod a szerelmet és soha semmi nem tud titeket elválasztani. Hát az utóbbi években rá kellett jönnöm, hogy ez mennyire nem igaz, egy kisebb nehézség és már vége is. Legalább is mostanáig.

Nem mondom azt, hogy ami most van az olyan könnyű lenne, tele szivecskékkel, rózsákkal és minden tiszta rózsaszínköd. Nem így van. Egyáltalán nem egyszerű. Lassan három éve vagyok egy fiú mellett, észre se vettem és szép lassan beleszerettem. Közelsem egyszerű az ami köztünk van. Nincs kimondva, hogy egypár lennénk még is mindent úgy csinálunk mint ha azok lennénk. Megosztjuk egymással a nehézségeket, tudjuk, hogy ott a másik ha valami nehézség lép fel az életünkben, és támogatjuk egymást bármiről is legyen szó. 

Ha valaki megkérdezné, miért is szeretem mindezek ellenére, hogy nem vagyunk egy igazi pár....nem tudnám teljesen 100%-ig megmondani miért is van ez. De egyet biztosan tudok, hogy ha mellettem van, ha csak meghallom a hangját, vagy csak küld egy képet a legborúsabb napból is képet szebbet varázsolni. 

Nem régiben együtt aludtunk. Tudom tudom, így lassan három éve már épp ideje volt. Ugyankakkor közel sem bántam meg, hogy eddig vártunk. Az idejét sem tudom mikor éreztem magamat ekkora biztonságba, mint akkor ott mellette. 

Bár sajnos vannak bennem félelmek. Hiába mondta azt, hogy szeret, hiába töltünk el együtt sok időt, de valahogy bennem van egy állandó félsz, az miatt, hogy nem vagyunk igazi pár. Sokszor elgondolkozok vajon azért nem akar velem együttjárni, mert igaz amit gondolok, és tényleg csak egy idéglenes pótlék vagyok ameddig nem talál valaki mást. Hiába mondogatja folyton, hogy ez nem így van, nem tudok igazán megnyugodni. Talán az segíthetne ha végre együtt lennénk, vagy ha nem csak a szavak lennének hanem valami igazán megnyugtató tett, egy olyan gesztus amiről tudom, biztosan engem akar és engem szeret. 

Bárhogy is legyen, a regényekben olvasott szerelem nem létezett és soha nem is fog létezni bármennyire is szeretnénk. 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én